Greengrocery

עיצוב: EB Design
צילום: Ido Adan

גבעת שמואל, שהם | חלל מסחרי “נוי השדה”

החיבור אל הטבע בלב העיר היה אחד האתגרים שבחרתי להתמודד איתם בפרוייקט זה.
השאיפה הייתה להציג את התוצרת החקלאית העשירה בדרך אטרקטיבית וליצור חוויית קנייה שתשדר חווית קנייה המדגישה איכות וטריות. השטח שעמד לרשות הפרוייקט כלל 100 מ”ר בלבד שהתעתד לשרת הן את הלקוחות והן את העובדים לרבות סטנדים, מדפים, מקררים, קופות וחלק תפעולי אחורי. השפה העיצובית שנקבעה תוכננה מתוך מחשבה על שכפול התמה העיצובית לכל סניפי הרשת.

כבר בשלב התכנון היה ברור שעל מנת לייצר מכירה אפקטיבית, אנחנו מכניסים את הלקוח לחלל קונספטואלי שמייצג נראות מאוד שונה מחוויית הירקן הממוצע אליו הוא רגיל. השימוש בחלל חוותי ומעוצב משדר ערכים של איכות וטעם עם ניחוח אירופאי המעודדים כניסה של לקוחות ורכישה בהיקפים גדולים יותר.

החנויות מאזנות בחזות בין הקונטקסט העירוני המודרני ובין העמדות מעץ והתוצרת החקלאית המוצגת בצבעוניות. הרצפה היא גרניט פורצלן קלה לתחזוקה בניגודיות הנעה בין שחור ללבן בזוית של 30 מעלות לשבירת הסימטריה וליצירת אשליה ותקרה חשופה עם תעלות מיזוג תלויות במראה תעשייתי, כאשר התאורה, היא שחקן מרכזי בביטוי החלל.

עוצב ע"י המיתוגיה | פותח ע"י דור לוי
© כל הזכויות שמורות